Yetkili Alım Talebi

Kabul Edildi
92 views
Horseless yetkili kadrosunda yer almak için yapacağınız başvurunun ilk adımı olan forum başvurusunun neye benzemesi gerektiğini anlatan  / gösteren forum başlığında bulunuyorsun , başvuru yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

==============================================

Alım için gerekli bilgiler

=13pxİsim Soyisim:DeskHelen
=13pxSteamID :STEAM_1:1:80713300
=13pxSteam link :https://steamcommunity.com/profiles/76561198121692329/
=13pxGarry's Mod oynama süren : +1000+ 
=13pxSunucumuzda oynama süren:yeni hata yaşadıgım icin yeni girdim
=13pxYaş :18
=13pxMikrofon : logitech
=13pxBirazda kısaca kendinden bahset / kendini tanıt : güzel sanatlar lisesi oğrencisiydim yetenegimin iyi oldugunu zamanla cok daha iyi anladım buda 2 ay sonra oğretmenlerimden iyi cizmem sayesinde belli oldu okuldan ayrıldım meslek garantilemek icin anadoluya gectim akademik okuyorum pilot yada bilgisayar yazılımcısı olmayı dusunuyorum insanlarla konusmayı severim rahatsız edilmeyi cok sevmem ve rahatsız etmeyide sevmem konusmalarımda cok küfür gecmez ama benimde her insan gibi arada ağzımdan kacan laflarım var nadir de olsa bu şekilde devam ediyorum yazları planor(ucak) sürüyorum eğitim alıyorum babam asker annem avukat silah kullanmayı v.b şeyleri seviyorum kitap okuyorum ve kod yazıyorum oğrenmeye calısıyorum 
=13pxNeden seni seçmeliyiz , diğer başvuru yapanlardan farkın ne : tabi buraya ne yazarsam yazıyım destanda yazsam bu sizin benim hakkımda ne dusundugunuze gore değişiyor , beni secme nedeniniz ciddi biri olmam saygısızlık yapmamam ve bağlı oldugum işi sürdürmem ve fedakarlık yapmam sevdiğim işi (yetkililik ornek) hatasız yaparım yada hatasız yaptırmaya calısırım ileride yetkim artarsa helper v.b kücük yetkilerlede ilgilenirim sw yede ola bildiğince katkıda bulunmaya calısırım ciddi bir yetkili arıyorsanız o ben ola bilirim 
bu kadar uzun yazıyı sabırla okudugunuz için teşekkür ederim .

==============================================

Reply